Sommerferiens beste tips

Du kommer langt med kart og kompass, men en smarttelefon er uunngåelig når du skal på sommerferie! Her kan du søke opp adresser hvilke Google Maps dermed kan guide deg til, om det er til fots, med kollektiv- eller privat transport! På denne måten kan du lokalisere hele turen rett fra lomma. Ønsker du stimulere sansene på besøk på et av de flere severdigheter se om du kan laste ned en digital audio guide som kan guide deg helt etter ditt eget tempo. Med mindre du ønsker sosialt samvær kan du også planlegge reiseruten med kollektivt kjøretøy. Via en av de flere apper kan du overnatte rundt omkring i verden på et minimalt budsjett. Det trenger nemlig ikke vært dyrt å dra på sommerferie! Har du først klart å planlegge en rimelig tur har du kanskje også kapasitet til å planlegge turer senere på året. Å komme hjem igjen er dessuten veldig deilig når du kan koke kaffe med din helt egen Moccamaster.

Digital audio guide ved Stonehenge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *