Nytt til bilen

Har du lagt merke til hvordan bilen alltid blir fylt til bristepunktet når dere skal på ferie? Det er så mye som skal med. Telt, sengetøy, liggeunderlag, klær, toalettmapper, badeleker og favorittsaker. Lista bare fortsetter. Når alle har pakket det mest nødvendige, det de absolutt ikke kan unnvære, så klarer du ikke lukke bagasjerommet uten å bruke kroppsvekten. Og fortsatt må dere stable rundt beina inne i kupeen. Ikke dette året. Jeg har handlet takstativ, takboks og hengerfeste. Jeg fant en butikk på nettet som selger bilrekvisita og bildeler og fikk bestilt det meste der. Så får vi se, da, om det slår til. Kanskje er det sånn at jo mer plass du har i bilen, jo mer vil du ha med deg på tur, at du alltid bruker den plassen som er tilgjengelig. Vel, så får det bli sånn. Jeg sitter i førersetet og er forskånet fra stabling rundt føttene uansett.

Bil på landevei med takboks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *